Illustrasjon

Lundeneset VGS

Lundeneset videregående skole ønsket å utvide fellesareal, med ny møtesal, større kantine og fire klasserom med tilhørende funksjoner.

Bygget ligg med flott sjøutsikt ned mot Ølensvåg, og fløyen er knyttet direkte mot eksisterende skole. Møtesal ligger i første etasje, med klasserom i underetasjen. Tilbygget er utført med bæresystem i stål og betong, og med utfyllende vegger av bindingsverk i tre. Yttervegger er kledd med royalimpregnert kledning i tre, og større felt i glass og aluminium.

Omega Areal har hatt arbeidet som arkitekt, med konstruksjonsteknikk, brannprosjektering, bygg- og prosjekteringsledelse.

Om prosjektet
  • Tiltak: Nybygg
  • Byggherre: Lundeneset videregående skole
  • Sted: Ølensvåg
  • Anskaffelse: Direkte anskaffelse
  • Areal: 915m2
<Tilbake