Rammeavtale med Haugesund kommune

Omega Areal ble vurdert som best både på pris og kvalitet da Haugesund kommune søkte etter tilbydere på rådgivende ingeniørtjenester, bygg (RIB). Tidligere i høst ble en toårig rammeavtale signert.

Bilde av Gisle Heggebø

- Litt avhengig av hvor mange av de planlagte prosjektene Haugesund kommune kommer til å realisere, så er dette en kontrakt på opp mot én million kroner. Kommunen har inngått rammeavtale med tre leverandører, hvor Omega Areal ble førstevalget, og dermed kommer til å få de fleste oppdragene. Øvrige oppdrag blir fordelt mellom de to andre leverandørene, forteller daglig leder i Omega Areal, Gisle Heggebø.

Ved vurdering av tilbudene vektet kommunen pris til 60 prosent og kvalitet på tjenesten til 40 prosent. Omega Areal fikk full pott på pris, og var også best på kvalitet.

- Kvaliteten ble målt i oppdragsforståelse og hvordan oppgavene kan utføres, responstid, kommunikasjon og tidligere erfaring med kommunale oppdrag. Tilbakemeldingen fra kommunen viser at vi kan konkurrere med de fleste, noe som også lover godt for framtidige oppgaver innen kommunal og offentlig sektor, tror Heggebø.

I tillegg til avtaletiden på to år inneholder avtalen en ensidig opsjon på ytterligere ett pluss ett år. Selskaper og foretak som kommunen eier en vesentlig del av kan også benytte seg av avtalen.