Hopp til innhold
Rom for utvikling i nye kontorer på Stord

Rom for utvikling i nye kontorer på Stord

Grunnet vekst og utvikling har Omega 365 Areal nå flyttet til nye kontorlokaler på Stord.

Omega 365 Areal så seg nødt for å flytte kontorer da det gamle kontoret ble for lite. Det nye kontoret, som ligger i Lønningsåsen på Stord, åpner for enda mer vekst og utvikling i Omega 365 Areal. Nå har de plass til flere ansatte og arbeidsmiljøet er bedre for alle. Det nye kontoret kan også friste med nyoppussede lokaler, kantine, møterom og flere fellesarealer enn tidligere kontorlokaler.

Rom for flere

På det nye kontoret er det ni stykk som arbeider, men det er plass til flere og avdelingsleder Lars Petter Vatna håper på å kunne rekruttere flere. Han håper også at de nye, og bedre, kontorlokalene kan hjelpe med rekrutteringen. De som allerede er på plass i de nye lokalene har bare gode tilbakemeldinger.

De ansatte vil for det meste arbeide med byggprosjektering, plan, og prosjektledelse. I tillegg til arkitektur- og interiørtjenester. Arbeidsdagen er den samme selv om Omega 365 Areal har byttet kontor, både private og offentlige prosjekt står på agendaen.

- Vi håper å få jobbe sammen med flere fagfolk og en større faggruppe enn før. Det blir mer tilrettelagt for dette med de nye kontorene, sier Vatna.

Omega 365 Areal har hatt kontorer på Stord siden 2008, og dette er tredje gang de bytter kontor. Tidligere ganger har det også vært for liten plass som var grunn for flytting. Det nye kontoret gir mulighet for mer vekst og utvikling.