Hopp til innhold
Omega Areal åpner Haugesundskontor

Omega Areal åpner Haugesundskontor

Omega Areal flytter denne uken inn i helt nye kontorlokaler på BoAndren-bygget på Norheim. Målet er å komme enda tettere på kundene ingeniør - og arkitektfirmaet har på Haugalandet.

Daglig leder i Omega 365 Areal, Gisle Heggebø viser til at bedriften har stort kundegrunnlag i Haugesund og kommunene ellers på Haugalandet. Både Haugesund, Tysvær og Karmøy kommune er kunder av selskapet.

-Vi hadde et behov for nye og større lokaler sentralt på Haugalandet. Vi har vært veldig godt fornøyd med kontorene vi hadde i Tysvær, men denne flyttingen gav oss også sjansen til å bli en del av samlokalisering med andre Omega 365-bedrifter. Det fellesskapet er viktig for oss, mener Heggebø.

Kari Kalstveit som er avdelingsleder på det nye kontoret peker på at de sentrale lokalene trolig vil føre til at Omega 365 Areal kommer tettere innpå en mye større arbeidsregion og posisjonerer seg både med tanke på nye jobber og flere ansatte. Ved kontoret i Haugesund vil flere fagretninger være representert, blant annet konstruksjon, brann, plan, landskapsarkitekt og prosjektstyring.

Omega 365 Areal tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra analyser, planlegging og prosjektering, til oppfølging gjennom hele byggeprosessen. De har oppdragsgivere fra både privat og offentlig sektor. Omega 365 Areal har kontor i Ølensvåg, Stord og Bergen, i tillegg til de nye lokalene i Haugesund. I dag er de 50 sansatte, og er dermed et av de største konsulentmiljøene innen fagfeltet i regionen.

I de nye og moderne kontorlokalene i Haugesund vil det bli omtrent 20 nye kontorplasser. I tillegg til Omega 365 Areal vil også kommunikasjonssjef i Omega 365, Lauren McPherson Simonsen og deler av systemutviklingsbedriften Omega 365 Solutions ha kontorplass her.